Továbbképzések, tanfolyamok napközis pedagógusoknak a 2017/2018 tanévben

Az Alsós tanítói portálból

(Változatok közti eltérés)

Hittig (Talk | Szerkesztései)
(Új oldal, tartalma: „'''A 2017/2018-es tanévre tervezett tanfolyamok napközis tanítók részére''' Továbbképzéseink, tanfolyamaink, az ezekhez kapcsolódó bemutató foglalkozásaink ...”)
Következő változtatások ›

Aktuális változat

A 2017/2018-es tanévre tervezett tanfolyamok napközis tanítók részére


Továbbképzéseink, tanfolyamaink, az ezekhez kapcsolódó bemutató foglalkozásaink tervezete a tanévre:

1.OTTHON AZ ISKOLÁBAN – Módszertani alapképző tanfolyam a napközi munkaterületén dolgozó kollégák részére. A képzés során a bemutató órák és az azt követő előadások és konzultációk lehetőséget adnak a napközi fő munkaterületeinek alapos megismerésére, a területet érintő szakmai ismeretek, módszertani tudástár bővítésére, a tapasztalatok megosztására. A tanfolyam elvégzését egyaránt ajánljuk a pályakezdő és a több éve pályán lévő kollégáknak. A képzés 30 órás, 10 alkalom, kedd délelőttönként 8.00-11.00 óráig. Tanfolyamvezetők: Sövegházy Márta, Nagy Csilla, Novák Ágnes, Időpontok:

november 7.

november 14.

november 21.

november 28.

december 5.

december 12.

január 9.

január 16.

január 23.

február 6.

A tanfolyami munkában részt vesznek: Novák Ágnes, Sólyom Viktória, Kántorné Ágh Edit, Nagy Csilla, Sövegházy Márta, Szigeti Rita, Damakné Kertész Nóra, Horváth Gabriella, Svobodáné Nemes Kriszta


2.PORTFÓLIÓ ÍRÁSA A NAPKÖZIBEN – A tanfolyam célja, hogy támogatást nyújtson a napközis kollégáknak portfóliójuk elkészítésében, hasznos ötletekkel, tanácsokkal segítse munkájukat, lehetőséget adjon tapasztalataik megosztására. A tanfolyam 12 órás, 3 alkalom, kedd délelőttönként 8.00-11.00 óráig. Szükség esetén egyéni konzultációs lehetőséget (1 óra) biztosítunk. Tanfolyamvezetők: Sövegházy Márta, Kántorné Ágh Edit Időpontok:

október 3.

október 10.

október 17.

A tanfolyami munkában részt vesznek: Sövegházy Márta, Kántorné Ágh Edit, Nagy Csilla, Novák Ágnes


3.A FEJLESZTÉS LEHETSÉGES TERÜLETEI A NAPKÖZIBEN – bemutató órák/foglalkozások, előadások, konzultáció A tanfolyam célja, hogy rámutasson a napközi munkafolyamatán belül lehetséges fejlesztési területekre, felhívja a figyelmet a tanuláshoz szükséges készségek és képességek fejlesztésének fontosságára, a napközis munka során adódó módjaira. A tanfolyam 12 órás, 4 alkalom, kedd délelőttönként 8.00-11.00 óráig. Tanfolyamvezetők: Sövegházy Márta, Novák Ágnes Időpontok:

február 20.

február 27.

március 6.

március 13.

A tanfolyami munkában részt vesznek: Sövegházy Márta, Novák Ágnes, Nagy Csilla, Sólyom Viktória napközis pedagógusok együttműködve a testnevelés munkaközösség három tagjával, Barati Krisztina, Tóthné Horváth Gabriella, Nagy Pálné kolléganőkkel.


4.MIT MESÉLNEK NEKÜNK A GYERMEKRAJZOK? – A családrajzok elemzése A tanfolyam során az előadáson és a gyermekrajzok elemzésén keresztül az érdeklődő kollégák betekintést nyerhetnek a gyermekrajzok (családrajz) értelmezésébe. A tanfolyam 5 órás kistanfolyam Tanfolyamvezető: Sövegházy Márta Időpont:

2018.04. 10.(kedd) 9 óra

A tanfolyami munkában részt vesz: Sövegházy Márta, Nagy Csilla, Novák Ágnes


A tanfolyamainkon való részvétel ingyenes, melynek elvégzéséről tanúsítványt állítunk ki. Bemutató óráink és nyílt óráink előzetes bejelentkezés után látogathatók. Nyílt óráinkat/foglalkozásokat minden hónap utolsó szerdáján, délután 14 órától tartjuk.

A tanfolyamokra, bemutató órákra, nyílt órákra jelentkezni, amely egyben regisztráció is, az alábbi e-mail címen lehet: csincsi.nagy@gmail.com