Továbbképzések, tanfolyamok napközis pedagógusoknak a 2014/2015 tanévben

Az Alsós tanítói portálból

Hittig (Talk | Szerkesztései) 2014. június 3., 12:12 kori változata
(eltér) ‹Régebbi változat | legfrissebb változat (eltér) | Újabb változat› (eltér)

A 2014/2015 tanévre tervezett tanfolyamok napközis tanítók részére

1. OTTHON AZ ISKOLÁBAN – Módszertani alapképző tanfolyam a napközi munkaterületén dolgozó kollégák részére. A képzés során a bemutató órák és az azt követő előadások és konzultációk lehetőséget adnak a napközi fő munkaterületeinek alapos megismerésére, a területet érintő szakmai ismeretek bővítésére, a tapasztalatok megosztására. A tanfolyam elvégzését egyaránt ajánljuk a több éve pályán lévő és a pályakezdő kollégáknak. A képzés 30 órás, 10 alkalom, délelőttönként 3 óra.


2. PORTFÓLIÓ ÍRÁSA A NAPKÖZIBEN – A tanfolyam célja, hogy támogatást nyújtson a napközis kollégáknak portfóliójuk elkészítésében, hasznos ötletekkel, tanácsokkal segítse munkájukat, lehetőséget adjon tapasztalataik megosztására. A tanfolyam 12 órás, 4 alkalom, délelőttönként 3 óra. Időpontok: szeptember és október


3. A FEJLESZTÉS LEHETSÉGES TERÜLETEI A NAPKÖZIBEN – A tanfolyam célja, hogy rámutasson a napközi munkafolyamatán belül lehetséges fejlesztési területekre, felhívja a figyelmet a tanuláshoz szükséges készségek és képességek fejlesztésének fontosságára, a napköziben lehetséges módjaira. A tanfolyam 18 órás, 6 alkalom, délelőttönként 3 óra.


4. MIT MESÉLNEK NEKÜNK A GYERMEKRAJZOK? – Gyermekrajzok elemzése A tanfolyam során az előadásokon és a gyermekrajzok elemzésén keresztül az érdeklődő kollégák betekintést nyerhetnek a gyermekrajzok értelmezésébe. A tanfolyam 12 órás, 4 alkalom, délelőttönként 3 óra.


A tervezett tanfolyamok pontos időpontjai 2014. szeptember 15-ig kerülnek fel honlapunkra. Jelentkezni, amely egyben regisztráció is az alábbi email címen lehet: soveghazy.m@gmail.com